Camera supraveghere video EV-FIX60M4-06

Camera supraveghere video EV-FIX60M4-06 Maximize

EV-FIX60M4-06

Camera supraveghere video EV-FIX60M4-06 vine cu senzor 1/3" HR si o rezolutie de 800 linii TV. Distanta de iluminare la intuneric este de 60m.

More details

30 Items in stock

229,40 lei

Add Subtract

Modelele de camere video exterior cu infrarosu imbina cu indemanare functiile de ultima ora cu distinctie si cu un tarif decent. Majoritatea au procesor de imagine High Resolution de 1/3 ". Cu o dimensiune a imaginii si echipari ca OSD aceste modele au bazele unor video camere perfecte.

Referitor la inregistrarea cat timp este intuneric, aceasta este viabila la distante incepand de la 1 m pana la 100m cu ajutorul matricei cu ir.Ca si lentile acestea au dimensiuni fixe sau varifocale. Piciorul de prindere din dotare este flexibil pentru oricare mod de instalare.

NTEMPERII
Standard protectie:exterior
Model carcasa:carcasa cu leduri infrarosu
DETALII TEHNICE CAMERA
CCD:

1/3" HR

Procesor de imagine:HR
Linii TV color ziua:800
Linii TV alb-negru noaptea:800
Tip lentila:8mm
Lumina necesara:0 Lux
Conector iesire video:BNC
FUNCTII INCLUSE
Pentru noapte: 2X leduri infrarosu ARRAY
Dimensiune LED: 5 mm
 Distanta acoperita pana la 60 m noaptea
OSD:Nu
Alte caracteristici:960H, IR-Cut
Alimentare
Tensiune:12V - sursa de alimentare nu este inclusa
EXTRA
TERMEN DE GARANTIE:2 ani
Greutate fizica600 g

30 other products in the same category

Cand este necesar sa utilizezi camere supraveghere video.

O camera de monitorizare ajunge un obiect foarte achizitionat, si de privati, cat si de firme si pe buna dreptate, camerele de supraveghere video reusesc sa dea protectia si sa constitue un ajutor de nadejde in extrem de multe cazuri. Intalnim insa cazuri si situatii. In cateva dintre conjuncturi sistemele de supraveghere devin chiar necesare in timp ce in altele pot fi uitate.

Iata cateva imprejurari in care o camera supraveghere video este indispensabila si va poate sprijini foarte mult:

Daca ai o locuinta.

Mai ales daca e vorba de o vila, nu de o garsoniera, o camera, sau mai multe camere supraveghere video nu se cuvine sa lipseasca de pe ea. Comod, iti vei putea urmari orice colt al locuintei personale si te poti convinge ca nici o persoana nu intra fara sa fi fost chemat. De o savarsi oricare insa, ai dovada clara a patrunderii neautorizate si o poti transmite fara greutate autoritatilor;

Daca posezi o afacere.

Managementul unei afaceri nu inseamna sub nicio forma un lucru usor, cu precadere in conjunctura ce presupune sa ai angajati. Pentru a lucra cu spor, ei se impune sa fie vazuti tot timpul insa daca nu dispuneti de perioada necesara de a fi ceas de ceas de angajati, va fi bine sa utilizezi alte solutii. O camera supraveghere video este o astfel de rezolvare. Chiar de o sa ii monitorizezi ori nu, muncitorii or sa fie constienti ca vor fi inregistrati tot timpul si ca poti sa descoperi ceasurile in care nu isi savarsesc treaba, asadar, vor actiona vizibil mai bine;

In caz ca ai de supravegheat prunci sau varstnici.

Si pruncii cat si cei in etate pot fi greu previzibili. Fie ca se accidenteaza fara sa vrea, fie ca lasa persoane straine in apartament sau au o problema, vei putea sa descoperi asta cu lejeritate daca montezi camere supraveghere video in incaperea unde stau. In felul acesta vei fi convins ca cei iubiti tie se gasesc in maxima siguranta.

Atunci cand detii un automobil.

Camerele de supraveghere video pot fi montate cu usurinta si pe automobile, in diverse momente fiind chiar indicate. Cumparand o camera de supraveghere sau chiar doua, vei putea vedea cu lejeritate cand rauvoitori iti zgarie masina in parcaj si vei putea avea dovezi puternice in momentele in care, de pilda, se produce un eveniment neprevazut.

In general, cand nu te crezi in siguranta si doresti sa ai o imagine limpede a lucrurilor care se intampla in absenta ta de la munca sau de la locuinta, o astfel de camera este o alegere perfecta.